تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
محیط من زندگی من

mohetman

<-BlogAuthor->

mohetman

http://mohetman.blogtez.com

محیط من زندگی من

محیط من زندگی من

محیط من زندگی من

<-BlogAbout->

محیط من زندگی من

اسلایدر


با عضویت در سایت از مطالب که هیچوقت در سایت به نمایش در نمی آیند بهره مند شوید

موضوعات مطالب
linkdooni تبادل لینک

دریاچه تجن

دریاچه های مصنوعی هر چند با هدف ذخیره سازی آب، تولید برق و یا کنترل سیلاب، تغذیه سفره های آب زیرزمینی، احداث می شود اما ممکن است برای اهداف دیگری چون: ایجاد فضاهای توریستی، تفریحی، ورزشی، ماهیگیری، جلب توریست و گردشگر، کمک به رشد اقتصادی مناطق و نیز پاسخ به نیازهای طبیعت دوستی مردم ساخته شود.
ایجاد دریاچه های مصنوعی در کلان شهرها نه تنها به جذب گردشگران کمک می کند،و می تواند تاثیر به سزایی در لطافت و تمیزی هوا داشته باشد و از آلودگی آن بکاهد.  ساخت دریاچه های مصنوعی موجب افزایش سرانه فضاهای سبز، به منظور تفریح و گردشگری می شود و می توان در این آبگیرهای مصنوعی موجودات آبزی پرورش داد که این عمل خود باعث ایجاد زمینه آشنایی مردم به ویژه کودکان با این نوع از گونه های جانوری می شود.


authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

 

سد‌ زدند؛ روی بسیاری از رودهای‌جهان در آمریکا و اروپا و به تقلید از آنها در‌آسیا، آفریقا و استرالیا سدهایی بسیار ‌بزرگ زده شد. این‌چنین ‌شد که رودهای‌جهان خاموش شدند. دریاچه‌ها و تالاب‌های چاهه‌رودها خشکیدند. بوم سامانه‌های آبی گوناگون از رودخانه‌ای، کنار‌ رودخانه‌ای، دهانه‌ای، تالابی تا دریاچه‌ای شیرین‌و‌شور همه‌و‌همه مردند. گونه‌های جانوری و گیاهی وابسته به این بوم سامانه‌ها از بین رفتند. سد‌سازی روز‌به‌روز کره‌زمین را به‌سوی بیابانی‌شدن هر چه بیشتر کشانید. ماسه‌بادی برخاسته از بستر رودها و تالاب‌ها و دریاچه‌های خاموش شده، پدیده خطرناک «ریزگرد» را در مناطق وسیعی متولد کرد.   

اگر چند‌روز برای گشت‌و‌گذار به قلب کویرهای ایران بزنید، زیر‌نور آتشین خورشید، در‌گرمایی طاقت‌فرسا، در شنزارهایی که خاطره‌شان از آب به‌ هزاران ‌سال‌قبل بازمی‌گردد، شاید ارزش واقعی طلای‌ آبی‌رنگی به‌نام آب و صرفه‌جویی در‌ مصرف آن با ترک‌هایی که از تشنگی روی لب‌هايتان نشسته، برایتان اهمیت بیشتری پیدا کند. در دل‌کویر و بیابان است که آن‌قدر عرق می‌کنید و بدنتان آب از دست‌می‌دهد که شاید حمام‌رفتن و دوش‌گرفتن زیر‌آب پر‌فشار تصفیه شده به‌طور‌کامل با ذهن و حافظه‌تان بیگانه شود و تنها یک‌قطره آب‌شیرین روی‌ زبان خشکیده‌تان زندگی را برایتان آبی می‌کند. اگر شانس بیاورید و بتوانید از کویر به خانه‌تان برگردید، این جمله که «می‌توان با یک لیوان آب هم حمام کرد» برایتان معنا پیدا می‌کند. پس بیایید لحظه‌های زندگی را هدر ندهیم. قطره‌های آب در طبیعت را می‌توان به قطره‌های‌خون در بدن تشبیه کرد.  درواقع زندگی آب در دستان ما و زندگی ما در دستان آب است. پس بهتر است این جمله را دریابیم که «ما آب را از پدرانمان به ارث نبرده‌ایم، بلکه آن را از فرزندانمان به امانت گرفته‌ایم». شاید چنین احساسی وقتی که برای چند‌ساعت شیر‌فلکه‌کنتور آب‌خانه‌تان را برای ترکیدگی لوله یا مشکل دیگری ببندید یا اداره ‌آب برای مدتی آب را قطع کرده ‌باشد هم به شما دست داده باشد؛ واقعا این وضعیت غیرقابل توصیف است و نمی‌توان به‌راحتی تصور‌کرد که آب تصفیه شده در دسترس نباشد! 
 
 


authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

همه باید ...

طبیعت را نجات دهیم ...

وگرنه خود نیز نجات پیدا نخواهیم کرد ...

هر قدم کوچک ما ، وقتی با هم جمع شود ، اقدامی بسیار عظیم خواهد شد...

حال زمین پیر، زیاد خوش نیست ...

فردا دیر است ...

authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

آلودگی هوا یا آلودگی جوی اصطلاحی است که تمام عوامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی را در بر می‌گیرد که ویژگیهای طبیعی جو (اتمسفر) را تغییر می‌دهند.

مهمترین آلاینده های جوی
منوکسید کربن (CO)
اکسید نیتروژن (Nox)
اکسید گوگرد (SOx)
هیدروکربورها (CxHy)
ذرات معلق (PTS)
ازون (PTS)

برای تمام این مواد به استثنای هیدروکربورها یکسری مقرراتی وجود دارند که این مقررات محدودیتهایی را برای استانداردسازی "کیفیت هوا" ارائه می‌کنند. این محدودیتها با شرایط سلامت انطباق دارند و در صورتی که شاخصهای این مواد از سطح این استانداردها فراتر رود این آلاینده ها می‌توانند به شدت سلامت عمومی‌را در معرض خطر قرار دهند.

 منابع انتشار آلاینده ها
خدمات حمل و نقل عمومی
نیروگاههای ترموالکتریک
صنایع
مصارف خانگی
کشاورزی و شیلات

زمانی که این مواد در اتمسفر منتشر می‌شوند مواد سمی‌با جریان هوا به مناطق دورتر حداکثر تا فاصله هزار کیلومتر منتقل می‌شوند.

 فلزات سنگین
فلزات سنگین نیز از دیگر مواد سمی‌هستند که می‌توانند به شدت منجر به آلوده شدن هوا شوند. این فلزات عبارتند از: کادمیم (Cd)، سرب (Pb) و جیوه (Hg)

 رژیم غذایی
1- در روزهایی که سطح آلودگی هوا به مرحله بحرانی می‌رسد خوردن میوه و سبزیجات تازه که محتوی ویتامینهای مختلف هستند توصیه می‌شود. ویتامینها با رادیکالهای آزاد مقابله می‌کنند. مواد آلاینده قادرند سطح رادیکالهای آزاد را افزایش دهند.

 2- محدود کردن مصرف نمک

 3- عادت دادن کودکان به خوردن سیر، پیاز و تره فرنگی. هرچند ممکن است بوی این مواد آزاردهنده باشد اما این سبزیجات محتوی میزان زیادی گوگرد هستند و بنابراین می‌توانند از موکوس (مخاط) دستگاه تنفسی محافظت کنند.

 4- نوشیدن زیاد آب که به کلیه ها کمک می‌کند املاح اضافی از بدن خارج شوند.

  علائمی‌که نشان دهنده مشکلات سلامتی ناشی از آلودگی هوا هستند
 آلودگی جوی می‌تواند موجب سوزش چشمها، گلو و ریه ها شود. قرمز شدن چشمها، سرفه و احساس تنگی قفسه سینه از علائم شایع در زمان افزایش سطح آلودگی هوا به شمار می‌روند.

 www.seemorgh.com/entertainment

منبع: mehrnews.com

authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

 آمار دقیقی از جمعیت پلنگ ایرانی مانند یوز آسیایی در دست نیست، اما اخبار منتشر شده نشان از تلف شدن چندین قلاده از این گونه در معرض انقراض در طول یک ماه می‌دهد. 

 در حالی که تعداد تلفات پلنگ ایرانی نشان می‌دهد که این گونه در معرض خطر است و باید کار بسیار وسیع و گسترده‌ای در جهت فرهنگسازی برای جلوگیری از شکار آن و کشته شدنش توسط مردم عادی انجام شود.  

با توجه به اینکه پلنگ ایرانی در معرض انقراض است باید حفاظت از زیستگاه‌هایش را افزایش دهیم تا به سرنوشت  دو گربه سان بزرگ کشور ببر مازندران و شیر ایرانی دچار نشود و به وضعیت بحرانی یوز هم نرسد.

نگذاریم پلنگ هم به وضعیت یوز، ببر مازندران و شیر ایرانی برسد؛

authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

 

انتصاب دلسوز محیط زیست ایران،سرکار خانم ابتکار را به سمت ریاست سازمان محیط زیست ، به همه دوست داران جامعه سبز تبریک می گوییم...

authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment

هر ساله در آغاز فصل پاییز با اولین موج سرما مناطق پست جلگه ای و آبگیرهای آب شیرین استان میزبان پرندگان مهاجر می شود. 


  درناها هر ساله در زمان مهاجرت از زیستگاه های جوجه آوریشان به سمت زیستگاه های زمستان گذرانی و در زمان بازگشت به صورت متوقف و برای تجدید قوا در پارک ملی بوجاق فرود می آیند. 
  در حال حاضر هزاران قطعه مرغابی در مناطق کم عمق تالابی فرود‌ آمده و از آبگیرها سایر مناطق جلگه ای تغذیه می کنند. 
پارک ملی بوجاق، پناهگاه حیات وحش سلکه و بخش هایی از تالاب بین المللی انزلی زیر پای پرندگان مهاجر شده است و با سردتر شدن هوا شاهد حضور پرندگان آبزی و کنار آبزی خواهیم بود و با ورود انواع غازها و قوها در کنار سر سبز، سر حنایی و انواع خودکاها طبیعت منحصر به فرد گیلان دیدنی تر خواهد شد. 

در میان زیستگاههای استان پارک ملی خشکی دریایی بوجاق با 230 گونه کامل ترین ترکیب گونه ها را به خود اختصاص داده و پناهگاه حیات وحش سلکه دارای پرتراکم ترین مهاجرت ها است.

authorنوشته:amin date تاریخ:دوشنبه | comment
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد

linkdooni جدیدترین مطالب
entry لینک دوستان


سطح وب را چگونه ارزیابی می کنید؟

تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 4
بازدید کل : 65
تعداد پست ها : 37
تعداد نظرات : 0
پیج رنک : PageRank 0 out of 10

0
CopyRight © 2006 - 2008 , mohetman.blogtez.com , All Rights Reserved
Atom | RSS 1.0 | RSS 2.0 | Email | Valid CSS3 | Blogtez
Powered By Blotez.com |

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت